Kundberättelser

Det här är några av dem som kommit in till mig genom åren eller lagts upp på Hälsoklinikens Facebooksida.
Fler betyg och recensioner finns på min Boka Direkt-sida.
Du?
Man 31 år 
Jag har haft gräsallergi sedan jag var fem år gammal. För ca nio år sedan fick jag utslag på bröst och rygg som kliade hela tiden. Jag kontaktade Agneta på Hälsokliniken för att få hjälp. Det var en del tuffa stunder med utrensningar men nu i efterhand var det definitivt värt det eftersom de kliande utslagen försvann och även gräsallergin.
Jag har verkligen lärt mig mycket om hur min kropp fungerar och jag har förstått hur viktigt det är att ta eget ansvar.
Peter Jacobsson, Brålanda
2020-11-26 Känns bra nu! 
Min resa 1:a mars 2020
Vi var på väg hem från Sälen, ett grabbgäng och jag, och i Grums fick jag ofattbara smärtor i min vänstra underkäke. Det påminde om när tandläkaren borrar i en nerv med den skillnaden att det inte upphörde. Jag fick tag på Alvedon och Ipren som lindrade något. Väl hemma fortsatte smärtorna och jag tog mer smärtstillande för att klara av värken.
Dagen därpå fick jag akuttid hos min tandläkare som röntgade, men inget hittades som kunde vara anledning till besvären. De skickade hem mig med en tub tandkräm som skulle hjälpa mot ilningar i tänderna. Detta hade ingen effekt alls, och i och med att jag åt Ipren så rasade magen. Alvedon i onödigt höga doser gjorde att jag kunde fungera, dock med en molande värk som förflyttade sig i vänstra käkhalvan. 
Efter en tid kom jag in hos läkare som remitterade mig till öron näsa hals, som återremitterade mig till tandläkaren, som inte hittade något fel denna gång heller. Nästa steg så kom jag till Carlanderska Universitetssjukhuset i Göteborg som tog en skallröntgen som inte kunde påvisa smärtproblemen. Åter till Näls käkkirurg som heller inte kunde se några fel, och fick återremiss till Carlanderska för magnetröntgen. Jag fortsatte ha svår värk, och vid ett tillfälle svimmade jag (för första gången i mitt liv) av den intensiva smärtan. Magnetröntgen visade inget, och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Näl sände ett meddelande till mig om att jag skulle få komma till bettfysiologen på Uddevalla Lasarett, inom sex månader. Jag provade akupunktur utan effekt. PANIK!
Lyckosamt nog talade jag med en av mina bekanta om eländet, och han uppmanade mig att tala med hans sambo som hade haft djävulska smärtor i tänder och käke. Sambon hade blivit smärtbefriad på Hälsokliniken i Uddevalla hos Agneta.
Jag tog omedelbart kontakt och idag gick jag på min sjätte behandling, som med tips och råd från Agneta gett mig nytt hopp. Jag är 99% smärtfri idag och behöver inte ta smärtstillande sedan flera veckor. Jag följer de enkla vardagliga råden som jag fått och mår så bra.
Nervvärken var i mitt fall behandlingsbar, men inte ett ord sades ifrån det allmänna om att det finns alternativa vägar att gå vilket är oroande. Jag hoppas att denna lilla text kan hjälpa flera!
Smärtfria varma hälsningar,
Peter Jacobsson, Brålanda
Kvinna 74 år
Jag hade psoriasis i hårbotten och tog starkt kortison, värk i nacke och fingrar, magen var orolig och gasig och jag mådde illa. Jag var trött och hade hög sänka.
Min dotter tyckte jag skulle gå till Agneta på Hälsokliniken för att få behandling för grundorsakerna istället för att göra en stor genomgång inom sjukvården, så det gjorde jag.
Redan efter första behandlingen med rådgivning så var värken i fingrarna och i nacken borta och magen helt bra. Psoriasisen blev bättre eller sämre efter varje behandling men nu efter åtta behandlingar är psoriasisen snart bort och huden är mjukare. Sänkan är normal igen och jag är pigg!!! Helt ofattbart skönt.
Marianne 72 år
Jag hade testat ALLT! Varje morgon när jag klev upp så kände jag mig deppig och jag hade tappat livsgnistan. Min mage var så svullen så jag fick inte på mig mina byxor. Jag var illamående, hade svettningar, yrsel och svårt att andas. Jag hade värk i mina skuldror. Huden var extremt torr. Jag var desperat för sjukvården hittade inte någonting trots väldigt många besök. Men, i juni träffade jag en bekant som berättade om Agneta på Hälsokliniken.
Jag beställde tid direkt och blev successivt bättre efter varje behandling, och nu efter åttonde gången är jag som en ny människa. Mina krämpor är borta, jag är pigg och har fått livsgnistan tillbaka. Jag har också en enormt skön känsla i kroppen som jag inte känt på många år. Jag har alltid haft mardrömmar men de är inte så intensiva längre.
Förra veckan var jag i Rom och det hade jag aldrig klarat om jag inte fått denna behandling. Jag har verkligen fått livet tillbaka, och nu vill jag skaffa hund igen.
Jag ska gå på behandlingar med jämna mellanrum för att inte tappa detta eftersom jag har lätt att stressa upp kroppen. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hittat Agneta. Jag rekommenderar verkligen alla att besöka Agneta på Hälsokliniken om man inte mår bra, för det är viktigt att ta tag i sina hälsoproblem.
Kvinna 66 år
Jag sökte hjälp av Agneta pga eksem över hela kroppen som jag haft sedan jag var barn, pollenallergi, illamående, trötthet, sömnproblem och stress i kroppen.
 
När jag fått hjälp med allt det jag sökte för, och kunde sluta med kortisoncreme, så kändes det som om jag ville ta nästa steg med hälsan så jag slutade att röka med hjälp av sluta-röka-behandlingar som jag fick av Agneta.
 
När jag fick diagnosen KOL av en läkare så fick jag behandlingar och det blev bättre och likaså innan jul när jag hade ont i ryggen så var det bra dagen efter.
 
Agneta och hennes behandlingar är min räddning. Jag går nu på underhåll ca en gång i månaden eftersom jag har ett tungt jobb. Jag har lärt känna min kropp så att jag tänker på det här med citronsyra och jag känner tydligt när kroppen går i stressläge, och då är det dags att gå till Agneta.

Kvinna över Facebook
Kom hit i början av sommaren med en trötthetskänsla, som inte gick att sova bort, muskelvärk och flera andra mer diffusa symptom. Allt startade med en utmattningsreaktion 3,5 år tidigare. Efter drygt två månader med en handfull behandlingar, andningsövningar och en stram diet, känner jag att livet har återvänt. Muskelvärken är borta och, framför allt, trötthetsdimman har lättat! Jag behöver inte längre sova middag! Det känns som jag har fått livet tillbaka! Tack!
Lena över Facebook
Jag har haft handeksem sen 1986 och efter 7-8 behandlingar så är jag av med den. Trodde detta var lite hokus pokus med det var det ju inte. Nu efter 6 år har den inte kommit tillbaka. Är supernöjd. Rekommenderas varmt!
Kvinna 47 år
I åtta månader hade jag fruktansvärd värk i överkäken. Så mycket värk att jag inte kunde sova om nätterna. Jag använde bedövningssalva, akutsprutor och jag tog sex tabletter av en epilepsimedicin varje dag, men inget hjälpte mot den fruktansvärda värken. Läkarna visste inte vad de skulle göra men en läkare på Uddevalla Sjukhus tyckte att jag skulle söka vidare t ex akupunktur.
Jag Googlade och letade under en tid och när jag för tredje gången hamnade på Hälsoklinikens hemsida ringde jag och beställde tid hos Agneta.
Efter första besöket med test och behandling kände jag inte något speciellt men efter andra behandlingen började värken att lätta och sedan efter ca två månader var jag helt återställd.
Att få bort värken är det bästa som har hänt mig och utan dessa behandlingar hade jag inte levt idag. På köpet fick jag även en lugn kropp utan inre stress, min händer och fötter, som varit som isbitar, har blivit varmare och min uppblåsta mage har blivit bättre.
Jag har ett tungt och stressigt jobb så jag går på underhåll ca en gång i månaden men jag har lärt mig lyssna på kroppen nu, och jag har lärt mig dricka vatten och gå på toa (ler).
Alma över Facebook
Terapeutens bemötande och professionalitet. Enkelt och ganska logisk behandlingsform. Bäst är det att den har effekt på många plan och samtidigt både letar vad som orsakar ohälsa samt åtgärdar. Mitt mående har förbättrats enormt mycket och fortfarande har vi kvar att göra så bara att fortsätta och hoppas på det bästa. Utan Bicom-behandlingar hade jag varit begravd för länge sedan. Jag måste dock fortsätta regelbundet med Bicom annars börjar jag bli sämre igen. Rekommenderar verkligen till alla att prova hitta sin väg till bättre hälsa och livskvalitet. Vilken tur att jag hittade dig och din klinik. Tack för att ni finns.
Fortsättning en tid senare: Otroliga framsteg blev det med tiden och de 150 olika symtom försvann men också att jag flera gånger behövde akut behandling, fick en tid samma dag och blev bättre omedelbart efter att ha fått behandling. En gång var jag så energilös att jag knappt kom ur sängen men det kunde jag göra nästa dag. En gång fick jag plötligt tandköttsinflammation och värken försvann direkt efter lymfprogrammet i det området. Helt häftigt! 😀
Katarina 27 år
Ge aldrig upp! I snart 20 år har jag kämpat konstant med mina magproblem; kraftiga smärtor och diarréer. Rädslan av att åka hemifrån utan att veta exakt vart toaletter finns har varit som en mardröm. Ibland har jag valt att stanna hemma och ibland har det funnits extra kläder med ifall att.... En känsla som är svår att beskriva för personer där magarna fungerar som dom ska. - Men kära nån, du kan väl hålla dig som vuxna människor? - Nej jag kan faktiskt inte det för smärtorna har varit bedrövliga å det är bara å springa på toa direkt. Jag vet inte hur många gånger jag har varit iväg på olika ärenden, släppt det jag har i händerna å sprungit för att hitta en toalett. Att köra på motorvägen har varit en mardröm flera gånger. Har det funnits en mindre väg till min destination har jag gärna valt den de dagar jag känt att idag är ingen bra dag.
Jag har nog varit hos de flesta specialister inom sjukvården, gjort mängder med tester men inget har riktigt hjälpt i längden. Jag fick diagnosen IBS och en läkare pratade om Crohns sjukdom. Inom den privata sektorn har jag även lagt åtskilligt med pengar. Så tillslut ger man upp, man tror att man ska få leva så här resten av sitt liv, att aldrig vara riktigt normal.
Men tack å lov hittade min mamma en annons från Allergi & Hälsokliniken i Uddevalla i Bohusläningen. Hon fick snabbt en tid för mig och jag tänkte att jaja en sista gång får jag väl pröva. Som tur va! Jag kom till Agneta, mina förhoppningar var små men jag träffade en människa som jag kände förstår mig och fattar hur jag har det. -Hon vill hjälpa mig!! Så efter första besöket (test) hittade hon givetvis massor i min kropp som gjort att jag mått så här dåligt bl a gluten. Jag har nog gjort upp till 10 glutentester genom åren men alltid fått svar att - Nä du har inte gluten heller.
Jag gav inte upp å jag är tacksam för att jag hittade Agneta och efter 5 behandlingar hos henne mår jag så bra idag. Hela min kropp känns som den har fått en nystart. Jag behöver inte längre sova 10 timmar för att kunna få upp ögonen på morgonen, jag har fått tillbaka min energi. Jag har börjat gå ner i vikt igen vilket jag haft svårt för, gick bara uppåt men nu så är det på väg åt rätt håll. Mitt humör är toppen för innan jag kom till Agneta kände jag mig mer arg å lättirriterad, svag helt enkelt.
Behandlingarna är underbara, skönt för kroppen att återhämta sig! Jag ångrar inte en sekund att jag tog mig till Allergi & Hälsokliniken. Det är det absolut bästa valet jag gjort och jag känner att jag fått mitt liv tillbaka! Jag är inte ett dugg orolig längre att ge mig utanför min dörr, för just nu är jag precis som alla andra!!!
Jag rekommenderar Allergi & Hälsokliniken från djupet av mitt hjärta! För jag har fått mitt liv tillbaka tack vare henne å nu vet jag att hon fått min kropp att fungera precis som den ska!! GE INTE UPP!!